O nama

Od Strasti do Savršenstva: Priča o Koppa Coffee

Naša priča počinje ranih 2000-ih kada je naš osnivač, Radoslav Plešinac, otkrio magiju espresso napitka. Ono što je počelo kao obična degustacija, ubrzo se pretvorilo u strast i ljubav prema kafi i celim listovima čaja (loose leaf tea). Radoslavova neprestana želja za istraživanjem i otkrivanjem najboljih kafa i čajeva širom sveta postala je osnova za Koppa Coffee.

Potraga za Vrhunskošću

U Koppa Coffee, naša misija je jednostavna – pronaći i doneti vam najkvalitetniju kafu sa svih strana sveta. Verujemo da je svaka šoljica kafe posebna, i zato neprestano tragamo za savršenstvom. Naša potraga nas vodi do najudaljenijih plantaža, gde u direktnoj saradnji sa plantažerima težimo uspostavljanju održivih i pravednih veza. Ova saradnja omogućava nama da vam svake godine iznova donosimo vrhunska zrna kafe.

Održive i Pravedne Veze

Verujemo u pravednu trgovinu i održive prakse. Plantažerima sa kojima sarađujemo plaćamo znatno više od Fair Trade cena. Na ovaj način, pomažemo im da unaprede svoje plantaže, poboljšaju kvalitet života i obezbede obrazovanje za svoju decu. Naša posvećenost zajednici proizvođača kafe osigurava ne samo vrhunski kvalitet zrna, već i pozitivne promene u njihovim životima.

Prženje kafe po Najvišim Standardima

Svaka serija kafe prolazi kroz pažljivo prženje po našim strogim standardima ukusa i mirisa. Naš cilj je da svako zrno kafe donese nezaboravno iskustvo, bilo da uživate u jutarnjoj šoljici kod kuće ili popodnevnoj pauzi na poslu. Naša kafa je pržena sa ljubavlju i pažnjom, kako bi vam pružila savršen balans ukusa i arome.

Više od Kafe

Koppa Coffee nije samo mesto gde možete kupiti kafu. To je zajednica ljubitelja kafe koji dele strast prema ovom napitku. Kod nas možete uvek dobiti kvalitetan razgovor, prijateljski savet i informacije o novim vrstama kafe i metodama pripreme. Naša vrata su vam uvek otvorena, a naš tim je tu da vam pomogne da pronađete savršenu kafu za vas.

Dobrodošli u Koppa Coffee

Pozivamo vas da postanete deo naše priče. Otkrijte čaroliju vrhunske kafe, saznajte više o plantažerima sa kojima sarađujemo i uživajte u svakom gutljaju. Hvala vam što ste deo naše misije – pružiti svetu najbolju kafu i podržati zajednice koje je proizvode.